Teatrul Maghiar de Stat Cluj
Teatrul Maghiar de Stat Cluj este un element determinant pentru identitatea culturală a oraşului, fiind totodată cea mai veche companie de teatru în limba maghiară, care funcţionează fără întrerupere de la înfiinţare. Începând din 2008 este membru al Uniunii Teatrelor din Europa. Spectacolele sale promovează un limbaj teatral progresiv, atent la tendinţele internaţionale actuale. Repertoriul teatrului cuprinde deopotrivă spectacole după texte clasice şi contemporane ale literaturii maghiare şi universale. Pe lângă reprezentaţiile în sala mare şi în sala studio, teatrul organizează seri de teatru-lectură și programe culturale comunitare. Teatrul Maghiar este, de asemenea, organizatorul Festivalului Internaţional de Teatru Interferenţe, care are loc o dată la doi ani. Profitând de avantajele unui mediu multicultural, teatrul nu se adresează doar comunităţii locale sau unei singure comunităţi lingvistice: toate spectacolele sale sunt subtitrate în română, unele beneficiază şi de subtitrare în limba engleză. Compania participă în mod regulat la proiectele internaţionale promovate de Uniunea Teatrelor din Europa. Ea acordă importanţă reprezentării valorilor locale pe scena internaţională, precum şi contactului cu tendinţele teatrului mondial şi dialogului între creatori.
Telefon: 0264 439204, Casa de bilete: 0-264 431986
Email: office@huntheater.ro, boxoffice@huntheater.ro
Adulții cu handicap (dețin certificat de handicap) beneficiază de bilete de intrare la spectacole, muzee, manifestări artistice și sportive. (L448/2006).
Pentru mai multe detalii, regulament și participare la spectacole/evenimente vă rugăm să contactați Teatrul Maghiar de Stat Cluj.
Adresă și Contacte
Adresa
Strada Emil Isac 26-28, Cluj-Napoca
GPS
46.7726144, 23.584143247555
Telefon
Atentie: informatiile sunt prezentate in scop informativ. Fundatia Estuar nu poate fi trasa la raspundere pentru corectitudinea informatiilor prezentate.
Localizare
Fundația Estuar, alături de Mental Health Europe și alți parteneri europeni, implementează la nivel regional proiectul Mentality. În România, Estuar a dezvoltat Harta Sănătății Mintale, această platformă interactivă care reunește servicii de sănătate mintală gratuite pentru persoanele cu probleme de sănătate mintală și pentru persoanele aflate în situații vulnerabile.